foto

Jim Breuer

  • nar. 21.6.1967 (51 let)
    Valley Stream, Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Syoopeo peulenjeu
2015 Quitters
2014 School Dance
2013 Učitelka angličtiny
2011 Ošetřovatel
2006 Pivní liga
2003 Crooked Lines
2002 American Dummy
Jim Breuer: Hardcore (TV film)
2001 Pekelná kuchyně
2000 Dnes nebo nikdy
Titan A.E.
1999 Čmuchalky
1998 Mazaní hoši
1995 Clerks. (TV film)

TV seriály

2017 Kevin si počká (TV seriál)
Civil Ceremony (S02E01)
Unholy War (S01E17)
2016 Kevin si počká (TV seriál)
Who's Better Than Us? (S01E08)
Kevin's Good Story (S01E05)
2015 Benders (TV seriál)
2014 Griffinovi (TV seriál)
Brian's a Bad Father (S12E11)
2013 Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
2012 Motorcity (TV seriál)
2006 Super zvířátka (TV seriál)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
1996 Buddies (TV seriál)
1995 Kutil Tim (TV seriál)
Mluv se mnou (S04E20)
1991 Welcome Freshmen (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Jim Breuer: And Laughter for All (TV pořad)
2007 Larry the Cable Guy's Christmas Spectacular (TV pořad)
1992 Uptown Comedy Club (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2013 Jim Breuer: And Laughter for All (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace