foto

Ronald Gräbe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2015 Lotta a hledání lásky (TV film)
2012 Die Apps
2010 Zrovna Afrika (TV film)
2009 Hand in Hand (TV film)
1995 Entführung aus der Lindenstraße
1994 Dutch Master, The

TV seriály

2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2010 Lotta & … (TV seriál)
2008 Die Stein (TV seriál)
2006 Pod bílými plachtami (TV seriál)
Štěstí na horizontu (E07)
Druhé jaro (E06)
2005 Pod bílými plachtami (TV seriál)
Odysea srdcí (E05)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2002 Die Hinterbänkler (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky