foto

Ronald Gräbe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2015 Lotta a hledání lásky (TV film)
2012 Die Apps
2010 Zrovna Afrika (TV film)
2009 Hand in Hand (TV film)
2006 Pod bílými plachtami: Druhé jaro (TV film)
Pod bílými plachtami: Štěstí na horizontu
2005 Pod bílými plachtami: Odysea srdcí (TV film)
1995 Entführung aus der Lindenstraße
1994 Dutch Master, The

TV seriály

2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2010 Lotta & … (TV seriál)
2008 Die Stein (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2002 Die Hinterbänkler (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky