foto

Mung-Ling Tsui

  • nar. Hong Kong, Čína
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Když byla Dolly Parton má matka
2008 Doživotní trest (TV film)
2006 Strážce
2005 Ochránce
2004 3 muži a 3 nemluvňata
Home Beyond the Sun (TV film)
2002 Recept na vraždu (TV film)
Roses Sing on New Snow
Vánoční návštěvník (TV film)
2001 Harvard Man
Klářin portrét
Nenechám tě odejít (TV film)
Zpátky na zem
2000 Americká dívka (TV film)
Harryho případ (TV film)
Vražda v dámském klubu (TV film)
Vražedný pohled lásky (TV film)
1998 Válka v Zálivu (TV film)
1997 87. revír: Vlna veder (TV film)
Major Crime (TV film)
1996 Špionka Harriet
1995 Amnézie (TV film)
1993 Trial & Error (TV film)
1988 Nenechavé prsty
1986 The High Price of Passion (TV film)
1983 Skullduggery

TV seriály

2016 Dark Matter (TV seriál)
Sometimes in Life You Don't Get to Choose (S02E12)
2015 Dark Matter (TV seriál)
Episode Nine (S01E09)
Episode Six (S01E06)
2013 Cracked (TV seriál)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
2010 The Bridge (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Severed Ties (S03E02)
2009 The Line (TV seriál)
2004 Instant Star (TV seriál)
The Newsroom (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
Hvězdy týmu (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
2000 Our Hero (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1994 TekWar (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
My Secret Identity (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Hot Shots (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)

Dokumentární

2007 V pasti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace