foto

Jocelyne Zucco

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Antologie města duchů
La Femme de mon frère
Tammy's Always Dying
2016 Poslední láska
2015 Mangiacake
2012 A Nanny's Revenge (TV film)
Chladnokrevný
Please Kill Mr. Know It All
2011 Funkytown
2010 Další šance (TV film)
2007 Continental, a Film Without Guns
2003 Love, Sex and Eating the Bones
2002 Spoluvina (TV film)
2001 Sestra Mary to všechno vysvětlí (TV film)
1998 Pendant ce temps...
1997 Hysteria
1995 Almost Golden: The Jessica Savitch Story (TV film)
1994 Le Vent du Wyoming

TV seriály

2019 Schitt's Creek (TV seriál)
Roadkill (S05E10)
2018 La Malédiction de Jonathan Plourde (TV seriál)
L'Orphelin (E05)
Secrets maternels (E04)
La Famille Plourde (E03)
Soukromé očko (TV seriál)
Hledá se Leroy (S02E14)
2017 Prezident v pořadí (TV seriál)
Novinářská bomba (S01E20)
2014 Mensonges (TV seriál)
2013 Meet the Family (TV seriál)
2011 InSecurity (TV seriál)
2010 Elitních 18 (TV seriál)
2000 Falcone (TV seriál)
In a Heartbeat (TV seriál)
1991 Urban Angel (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky