foto

Jason Cavalier

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Forsaken Sideshow, The
Přání smrti
2015 Badge, The
2014 Maîtres du Suspense, Les
2013 Gibraltar
Stupeň 8: Armageddon (TV film)
2012 Chladnokrevný
Na cestě
Sněhurka
Únos
2011 Válka Bohů
2010 The Bait
2009 Poslední templář (TV film)
Skryté zločiny (TV film)
2008 Od baru k baru 2
Po smrti
Sticks and Stones (TV film)
2007 Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
Nitro
2006 Order of One
Časovaná bomba (TV film)
2005 Záhadný muž (TV film)
2004 Letec
Sinners and Saints
2003 Gothika
Závody motokár
2002 Portrét zločince
2001 Nebezpečný svědek
Rukojmí (TV film)
Skrytá agenda
2000 Bojiště Země: Sága roku 3000
Jackie (TV film)
Pes baskervillský (TV film)
Předstírané lži
Rats and Rabbits
Someone Is Watching (TV film)
Umění boje
V těle vraha
Závod s časem (TV film)
1999 Fish Out of Water
Maximální turbulence
Návrat domů
Requiem for Murder
Secret Pact, The
1998 Mušketýři zasahují
Náhodné setkání
Podnájem
Provocateur
Přízraky Dickensova dětství
1997 Kid, The
1996 Frankenstein a já
Pohyblivý terč
Souboj cti
Všechno za život (TV film)
1995 Hart a Hartová: Dvě srdce v tříčtvrtečním taktu (TV film)
Highlander 3
Pronásledovatel
Screamers - Hlasy z podzemí
Vents contraires (TV film)
Vězeň na zabití
1994 Bolt
1993 Nebezpečný let (TV film)
1992 Pojídač hadů 3: Jeho zákon
Sestry dvojčata
1991 Scanners II
Scanners III

TV seriály

2018 The Detectives (TV seriál)
She Said (S01E07)
2016 Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Quantico (TV seriál)
Clue (S01E16)
2015 Nebezpečné umění (TV seriál)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Helix (TV seriál)
Les Jeunes Loups (TV seriál)
The Lottery (TV seriál)
Vesmírná loď Ascension (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Lil' Smokie (S04E03)
2012 Bullet in the Face (TV seriál)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
A Funny Thing Happened on the Way to Me Killing You (S01E13)
2010 Muzeum Eden (TV seriál)
2008 Lance et compte: Le grand duel (TV seriál)
2007 Durham County (TV seriál)
2004 11 Somerset (TV seriál)
Temps dur (TV seriál)
2002 Bliss (TV seriál)
Galidor: Defenders of the Outer Dimension (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
2000 The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
1999 Vlkodlak Tommy (TV seriál)
1997 Lassie (TV seriál)
Omerta II (TV seriál)
1996 Hvězdná akademie (TV seriál)
1994 Aventures dans le Grand Nord (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
1991 Heritage Minutes (TV seriál)
Urban Angel (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
1988 Starting from Scratch (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2006 Order of One

Kameramanská filmografie

Filmy

2004 Sinners and Saints

Producentská filmografie

Filmy

2004 Sinners and Saints

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace