foto

Reiko Macuo

  • nar. 20.10.1978 (40 let)
    Saga, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Shi ga futari wo wakatsu made: Iro no nai ao
2011 11 modži no sacudžin (TV film)
2007 Nagai nagai satsujin
2006 Ajiantamu Buru
2004 Hana to Arisu
2001 Otogiriso
Rendan
1998 Ganbatte ikimasshoi
PūPū no monogatari
Rakuen
1997 Gakkō no kaidan f (TV film)
Yume no ginga
1995 Mizu no naka no hachigatsu

TV seriály

2018 Final Cut (TV seriál)
2014 Gokuaku Ganbo (TV seriál)
Tsuma wa, Kunoichi ~Saishusho~ (TV seriál)
2013 Nanatsu no Kaigi (TV seriál)
2012 Džikken keidži Totori (TV seriál)
Sakka tantei Yamamura Misa (TV seriál)
2009 Mama wa New Half (TV seriál)
Werukame (TV seriál)
2008 Keiji no Genba (TV seriál)
2007 Tantei gakuen Q (TV seriál)
2006 Jirocho Seoi Fuji (TV seriál)
2005 Hachiro ~Haha no Shi, Chichi no Shi~ (TV seriál)
Kiken na Kankei (TV seriál)
2003 Boku dake no Madonna (TV seriál)
Kyohansha (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó: Ningjo no mori (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Wataši no aozora 2002 (TV seriál)
1999 Kóri no sekai (TV seriál)

Dokumentární

2014 Ikitai Tasuketai (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace