foto

Willi Herren

  • nar. 17.6.1975 (44 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Fraktus
2010 C.I.S. - Chaoten im Sondereinsatz (TV film)
2002 Kolle - Ein Leben für Liebe und Sex (TV film)
Místo činu: Kolín - Odveta (TV film)
2001 Herzrasen (TV film)
Hledám tátu (TV film)
1999 Lola + Bilidikid
1996 Gefährliche Freundin (TV film)
1995 Entführung aus der Lindenstraße
1994 4% muž v akci
1993 Kahlschlag (TV film)
Klettermaxe (TV film)
1991 Verurteilt: Anna Leschek (TV film)

TV seriály

2018 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Anaphylaxie (S02E07)
2008 Kobra 11 (TV seriál)
Na konci mládí (S13E05)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
2004 Ich bin ein Star, holt mich hier raus! (TV pořad)
2003 Die 10… (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky