foto

Merve Girgin

  • nar. 23.9.1983 (34 let)
    Istanbul, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Kadın (TV seriál)
2016 Anne (TV seriál)
2015 Acil Servis (TV seriál)
2014 Güllerin Savaşı (TV seriál)
O Hayat Benim (TV seriál)
2013 Fatih (TV seriál)
2012 Veda (TV seriál)
2011 Umutsuz Ev Kadınları (TV seriál)
Vyměněné životy (TV seriál)
Čas tulipánů (TV seriál)
2006 Doktorlar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace