foto

Joshua Harris

  • nar. 27.11.1978 (42 let)
    Los Angeles, California, USA

Herecká filmografie

Filmy

1991 Druhá strana lásky (TV film)
1988 Jdi za světlem (TV film)
1986 Jen mezi přáteli
1985 Death in California, A (TV film)

TV seriály

1991 The Commish (TV seriál)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Galerie (1)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky