foto

Gary Beadle

  • nar. 1965
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 We Die Young
2017 Hip Hop Cafe
2015 V srdci moře
2012 Zevláci vs. Zombíci
2010 Fit
2009 Malice in Wonderland
2007 Až do smrti
2001 Vtip (TV film)
1998 Driven
Ztracené duše (TV film)
1996 Imitators, The
1995 Drunk and Disorderly
Foťák
1987 Playing Away
White Mischief
1986 Úplní začátečníci
1984 Stars of the Roller State Disco (TV film)

TV seriály

2019 Summer of Rockets (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Patrick Melrose (TV seriál)
Jistá naděje (E03)
2017 Smrt v ráji (TV seriál)
The Impossible Murder (S06E03)
2015 The Interceptor (TV seriál)
2013 Common Ground (TV seriál)
2012 Crime Stories (TV seriál)
2009 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál) - a.z.
Šílená žena na půdě - 1. část (S03E03) - a.z.
2008 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Znamení Berserka - 2. část (S02E08)
Znamení Berserka - 1. část (S02E07)
2007 Thieves Like Us (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Born to Run (TV seriál)
Operation Good Guys (TV seriál)
1996 Naprosto dokonalé (TV seriál)
The Last Shout: Part 2 (S03E08)
Šťastný Nový rok (S03E02)
1993 The Detectives (TV seriál)
1992 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Narozeniny (S01E05)
1990 I Love Keith Allen (TV seriál)
1989 Making Out (TV seriál)
1988 Blind Justice (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Mladí v partě (TV seriál)
Blbě (S02E04)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)
1980 The Squad (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

2005 Comic Strip: A Retrospective, The
1998 EastEnders Revealed (TV seriál)
1968 Scene (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Sport Relief (TV pořad)
When Shoulderpads Ruled the World (TV pořad)
1999 It's Only TV... But I Like It (TV pořad)
Loose Women (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1970 Question of Sport, A (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace