foto

Dan Ziskie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mercy
2015 Diagnóza: Šampión
Prism
2010 Let's Dance 3D
2009 Sexy 40
2008 New Yorku, miluji Tě!
Synecdoche, New York
2006 Osm statečných
Poslední prázdniny
2005 Válka světů
2004 Kinsey
Satan's Little Helper
The Reawakening
2003 Riskantní udání
Undermind
2002 Česká spojka
2000 Prince of Central Park
Třináct dní
Život hvězdy
1997 Šakal
1992 Zebří hlava
1991 Absolutní cizinci (TV film)
Kojak: Osudná chyba (TV film)
1990 Nebezpečná vášeň (TV film)
Vital Signs
1989 Oddíl z Beverly Hills
1988 Firma (TV film)
1987 Carly v akci (TV film)
Noční dobrodružství
1986 Twisted
Very Close Quarters
1985 Home Free (TV film)
Key Exchange
Muž s červenou botou
O.C. a Stiggs

TV seriály

2019 Bull (TV seriál)
Security Fraud (S03E15)
2018 Špinaví poldové (TV seriál)
Good Police (S03E01)
Paní ministryně (TV seriál)
Winter Garden (S05E09)
2017 Domek z karet (TV seriál)
55. kapitola (S05E03)
54. kapitola (S05E02)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Duchové minulosti (S08E02)
2016 Mrtvý bod (TV seriál)
Neradostná zpráva (S01E22)
Jak prosté (TV seriál)
Poslední seskok (S05E07)
2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Gotham (TV seriál)
Každý má svého Cobblepota (S01E18)
2014 Černá listina (TV seriál)
Králotvůrce (č. 42) (S01E20)
2013 Domek z karet (TV seriál)
11. kapitola (S01E11)
9. kapitola (S01E09)
Nultá hodina (TV seriál)
Treme (TV seriál)
Stesk po New Orleans (S04E05)
Západ slunce nad Louisianou (S04E04)
Tohle město (S04E02)
další epizody (4)
Dobrá manželka (TV seriál)
Hitting the Fan (S05E05)
2012 Treme (TV seriál)
Tipitina (S03E10)
Chudákův ráj (S03E09)
Nenechávej mě tady (S03E08)
další epizody (6)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Treme (TV seriál)
Dělej si, co chceš (S02E11)
To milenci dělají (S02E10)
Co je to New Orleans? (S02E09)
další epizody (8)
2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Travel Day/South (S01E05)
Super drbna (TV seriál)
Pod svícnem bývá tma (S04E10)
2009 Cupid (TV seriál)
Důležité věci s Demetrim Martinem (TV seriál)
2007 Super drbna (TV seriál)
Rozchod (S01E08)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Semeno (S07E02)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S05E24)
Právo a pořádek (TV seriál)
Family Friend (S16E12)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Teorie spiknutí (S02E19)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Payback (S14E12)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
Hope & Faith (TV seriál)
Line of Fire (TV seriál)
Queens Supreme (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vrozené štěstí (S05E05)
Západní křídlo (TV seriál)
Inauguration, Part 1 (S04E14)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ukradené miliony (S01E22)
Sex ve městě (TV seriál)
Miluji komedie (S05E08)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
Duty (S02E13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Runaway (S02E16)
Právo a pořádek (TV seriál)
Judge Dread (S11E23)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Advokáti (TV seriál)
Target Practice (S03E17)
Právo a pořádek (TV seriál)
Ramparts (S09E11)
1998 Trinity (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Double Blind (S07E06)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Cruel and Unusual (S05E19)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Ghostwriter (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
Dvanáctý kanál (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1986 A Year in the Life (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Papírové panenky (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
The Edge of Night (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky