foto

Seok-cheon Hong

  • nar. 3.2.1972 (47 let)
    Okres Cheongyang, provincie Jižní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sinjeonraedonghwa
2015 Oneului yeonae
Yeonaeui mat
2014 Paeshyeonwang
2012 Cha Hyungsa
2009 Haneulgwa bada
2008 1724 gibangnandongsageon
2006 Dunoeyuhui peurojekteu, peojeul
2005 Jakeobui jeongseok
2001 Seonmul
1997 Neombeo 3

TV seriály

2017 Saimdang (TV seriál)
2016 Annyeong nae sojeonghan saram (TV seriál)
Dakteoseu (TV seriál)
Wookssinamjeonggi (TV seriál)
Woolijibe saneun namja (TV seriál)
2015 Bokmyeongeomsa (TV seriál)
Cheoeumiraseo (TV seriál)
Simyashikdang (TV seriál)
2014 Teuraiaenggeul (TV seriál)
2013 Eungdabhara 1994 (TV seriál)
Jisungimyun kamcheon (TV seriál)
2012 Babo eomma (TV seriál)
Baempaieo geomsa 2 (TV seriál)
2011 Aejung manmanse (TV seriál)
Ojakgyo hyungjedeul (TV seriál)
2009 Boseok bibimbap (TV seriál)
Geujeo barabodaga (TV seriál)
Joseon choori hakgeuk Jeong Yak Yong (TV seriál)
Taeyangeul samkyeora (TV seriál)
2008 Aeja eonni minja (TV seriál)
Raipeu saengmyeong teukbyeoljosatim (TV seriál)
2007 Kideu gaeng (TV seriál)
2006 Haiena (TV seriál)
2005 Seulpeun yeonga (TV seriál)
2003 Wanjeonhan sarang (TV seriál)
1996 Namja ses yeoja ses (TV seriál)
1995 LA Arirang (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Baeteul teulib (TV pořad)
Miun uri saekki (TV pořad)
Video seuta (TV pořad)
보컬 전쟁 : 신의 목소리 (TV pořad)
어서옵 SHOW (TV pořad)
2015 Aneun hyeongnim (TV pořad)
이웃집 찰스 (TV pořad) - mod.
2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)
Naengjanggoreul butakhae (TV pořad)
Samsi sekki (TV pořad)
2013 Na honja sanda (TV pořad)
맨발의 친구들 (TV pořad)
화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)
2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)
2010 Annyeonghaseyo (TV pořad)
2003 비타민 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace