foto

Jae-min Ahn

  • nar. 4.5.1986 (33 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Insaengeun saeongjima
Yigeotyi wooriui ggeutyida
2007 Sikkaek

TV seriály

2016 Haengbokeul jooneun salam (TV seriál)
2015 Gomabda, adeula (TV seriál)
Woolji anneun sae (TV seriál)
2014 Dangsinmani naesarang (TV seriál)
2013 Madi (TV seriál)
2012 Paemilli (TV seriál)
Sanneomeo namchoneneun sijeun2 (TV seriál)
Shinsaui poomgyuk (TV seriál)
2011 Geudaerodo gwaenchanha (TV seriál)
Nae sarang nae gyeotae (TV seriál)
2010 락 Rock 樂 (TV seriál)
2007 Makdoaemeokeun Yeongaessi (TV seriál)
2004 Pokpung sogeuro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky