foto

Eric Abrams

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Krokodýl Dundee v Los Angeles

TV seriály

2003 Abby (TV seriál)
2001 Gary & Mike (TV seriál)
1998 Conrad Bloom (TV seriál)
1997 Ženatý se závazky (TV seriál)
Chicagská botová výměna (S11E24)
Peg a soutěž striptérek (S11E17)
Rozejít se je snadné (1. část) (S11E14)
1996 Ženatý se závazky (TV seriál)
Kukuřičné děti (S11E02)
1995 Kirk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky