foto

Paul T. Murray

  • zem. 29.5.2018
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Road to the Well
2015 Window of Opportunity
2011 A Holiday Heist
2006 Seth
2001 Formula 51
2000 Black Rose, The
Running from the Shadows
Very Mean Men
1992 Odvážné příběhy (TV film)
1990 Buď v klidu
1986 Zprávy v jedenáct (TV film)

TV seriály

2016 Good Girls Revolt (TV seriál)
Exposé (E08)
Puff Piece (E07)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
Superior Court (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace