foto

Richard Cottan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Gunrush (TV film)
Margaret (TV film)
2008 Hancock & Joan (TV film)
2005 Útěk z Colditzu (TV film)
2003 Love Again (TV film)
2001 Men Only (TV film)

TV seriály

2012 Strach (TV seriál)
2010 Wallander (TV seriál)
Pátá žena (S02E03)
Muž, který se usmíval (S02E02)
Anonymní zabijáci (S02E01)
2008 Wallander (TV seriál)
O krok pozadu (S01E03)
Firewall (S01E02)
Na špatné stopě (S01E01)
1986 Wilderness Road (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Love Again (TV film)
1983 The Ploughman's Lunch

TV seriály

1985 Screen Two (TV seriál)
The Winning Streak (TV seriál)
1984 The Brief (TV seriál)
1982 Haló, haló! (TV seriál)
Angláni přicházejí (S01E01)
1980 Hi-de-hi! (TV seriál)
Keep It in the Family (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace