foto

Robert Whitelock

  • nar. 1972
    Trowbridge, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hercules
2013 Alan Partridge: Alpha Papa
2011 Vrahova důvěrnice (TV film)
2008 Margaret Thatcherová - Dlouhá cesta do Finchley (TV film)
Čistá práce
2006 Ghostboat (TV film)
Pohřbené duše (TV film)
2005 Útěk z Colditzu (TV film)
2003 Případy inspektora Lynleyho: S nepřítelem v zádech (TV film)
2002 Max
2001 Macbeth (TV film)
1998 Norman Ormal: A Very Political Turtle (TV film)
1992 Resnick: Lonely Hearts (TV film)

TV seriály

2018 Informer (TV seriál)
2016 Marcella (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Rillington Place (TV seriál)
Reg (E03)
2015 Tommy a Pentlička (TV seriál)
The Secret Adversary: Part 2 (E02)
The Secret Adversary: Part 1 (E01)
2014 The Great Fire (TV seriál)
2013 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 1 (S05E01)
2012 Titanic - krev a ocel (TV seriál)
The Tipping Point (E11)
Burden of Proof (E09)
The Hour (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
Pán času (TV seriál)
Zvony svatého Jana (S07E07)
2011 Injustice (TV seriál)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
The Whistleblowers (TV seriál)
2004 The Brief (TV seriál)
Top Buzzer (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Hříšná porota (S07E04)
2002 Foylova válka (TV seriál)
2001 As If (TV seriál)
1998 Playing the Field (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2004 In Search of Shakespeare (TV seriál)
2003 Poslední dny Pompejí (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace