foto

Gordon Mitchell

  • nar. 22.2.1932
    Hackensack, New Jersey, USA
  • zem. 16.1.2009 (76 let)
    Palm Springs, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Soukromý víkend
1981 Harlem Globetrotters on Gilligan's Island, The (TV film)

TV seriály

1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
1990 U nás na radnici (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Small Wonder (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
Mama's Family (TV seriál)
1981 Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
1979 Joe's World (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
1973 Girl with Something Extra, The (TV seriál)
Love Thy Neighbor (TV seriál)
Thicker Than Water (TV seriál)
1972 Bridget Loves Bernie (TV seriál)
Maude (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
The Good Life (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
My Mother the Car (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace