foto

Lukas Penar

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 X-Men: Apokalypsa
2012 Whiskey Business (TV film)
2006 Organizace Alfa: Hádův faktor (TV film)

TV seriály

2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Solo (S01E07)
2016 Muž hledá ženu (TV seriál)
Wings (S02E01)
Agresivní virus (TV seriál)
Spolupracovníci (S03E07)
2014 24 Hour Rental (TV seriál)
2012 Kurýr (TV seriál)
Generálova dcera (S01E03)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2010 Nikita (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace