foto

Anna Tomaszewska

  • nar. 9.7.1951 (68 let)
    Krakov, Malopolskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 1800 gramów
Chory z urojenia (TV film)
2018 Tvář
2016 #WszystkoGra
2011 Výmyk
2008 Jak żyć?
Usínání
2003 Parasite, The (TV film)
1994 Ziarno zroszone krwia (TV film)

TV seriály

2019 Chyłka - Kasacja (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2018 Ślad (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 4 (S11E04)
2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Na prośbę matki (S10E04)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 10 (S10E10)
Episode 1 (S10E01)
Episode 10 (S09E10)
další epizody (4)
2016 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 8 (S08E08)
Episode 2 (S07E02)
2015 Aż po sufit! (TV seriál)
Zacznijmy od nowa (E12)
2014 Czas honoru (TV seriál)
Nadajnik i morfina (S07E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Złoty interes (S12E12)
2011 Julia (TV seriál)
2009 Majka (TV seriál)
Siostry (TV seriál)
Jesienne imieniny (E13)
Dowód na istnienie (E11)
Paweł i Gaweł (E09)
další epizody (7)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Boża podszewka (TV seriál)
1980 Z biegiem lat, z biegiem dni... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky