foto

Martin Connor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Backtrack
2013 Koleje osudu
2011 Hořící muž
2007 Curtin (TV film)
September
Vražda ve vnitrozemí (TV film)
2006 The Book of Revelation
2005 Man Thing
2004 Thunderstruck
2002 Dokonalá loupež
2001 Delivery Day
2000 Angst
Looking for Alibrandi

TV seriály

2020 Bez státní příslušnosti (TV seriál)
Mesiáš (TV seriál)
Odměna hříchu (E10)
Bůh je veliký (E09)
Vyšší moc (E08)
další epizody (9)
2019 Tajné město (TV seriál)
Bílý kůň (S02E03)
Válečná zóna (S02E02)
2016 Případ Kettering (TV seriál)
Návrat (E08)
Šílenství (E07)
Les (E05)
další epizody (7)
2015 Bitva o Gallipoli (TV seriál)
2014 Devil's Playground (TV seriál)
2010 Spirited (TV seriál)
2009 Tangle (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2004 Love My Way (TV seriál)
2002 Mladí lvi (TV seriál)
2001 Farscape (TV seriál)
Green Eyed Monster (S03E08)
Eat Me (S03E06)
Self Inflicted Wounds: Part 1 - Could'a, Would'a, Should'a (S03E03)
1997 Letecká společnost Big Sky (TV seriál)

Dokumentární

2001 Hybrid Life (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky