foto

Saladin K. Patterson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Pokušení

TV seriály

2017 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Konfiskace z přísně tajných důvodů (S10E23)
2016 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Fetální kopnutí (S10E06)
Zmaření plánované pomsty (S09E19)
Svérázné projevy empatie (S09E13)
2015 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Zvyšování tělesné kondice (S09E05)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
1999 The PJs (TV seriál)
1997 Teen Angel (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2006 Agentura Jasno (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace