foto

Saladin K. Patterson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Pokušení

TV seriály

2020 Dave (TV seriál)
Hype Man (E05)
2019 The Last O.G. (TV seriál)
Fight the Power (S02E10)
2017 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Konfiskace z přísně tajných důvodů (S10E23)
2016 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Fetální kopnutí (S10E06)
Zmaření plánované pomsty (S09E19)
Svérázné projevy empatie (S09E13)
2015 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Zvyšování tělesné kondice (S09E05)
2014 Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn and Gus Truck Things Up (S08E07)
Someone's Got a Woody (S08E04)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Louis (S12E05)
2013 Agentura Jasno (TV seriál)
Dead Air (S07E12)
Cirque du Soul (S07E06)
2012 Agentura Jasno (TV seriál)
True Grits (S06E15)
Let's Doo-Wop It Again (S06E13)
2011 Agentura Jasno (TV seriál)
The Amazing Psych-Man & Tap Man, Issue No. 2 (S06E04)
2010 Agentura Jasno (TV seriál)
Polarizující expres (S05E14)
Příběh z trajektu (S05E07)
Chodidla, teď neselhávejte (S05E02)
další epizody (4)
2009 Agentura Jasno (TV seriál)
Je těžké sbohem dát (S04E07)
Poslední přání (S04E02)
2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Vánoce (S03E09)
Disko nezemřelo, bylo zavražděno (S03E05)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Gusův otec možná zabil souseda (S02E10)
Z nuly k vraždě za 60 sekund (S02E04)
2003 Frasier (TV seriál)
Nebezpeční kamarádi (S10E23)
Přítelkyně jako trofej (S10E15)
2002 Frasier (TV seriál)
Při nátáčení této epizody nebyli zraněni žádní zombie (S10E05)
Freddyho národní šampionát (S09E18)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Láska smrdí (S09E05)
Roz a psychiatři (S08E20)
2000 Frasier (TV seriál)
Něžná zákonná péče (S08E06)
1999 The PJs (TV seriál)
1997 Teen Angel (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2013 Agentura Jasno (TV seriál)
Dead Air (S07E12)

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Agentura Jasno (TV seriál)
A Nightmare on State Street (S08E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky