foto

Nina Gilberti

  • nar. Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1998 Muži v bílém (TV film)
1996 Útěk za Smůlou
1995 Josh Kirby: Bojovník s časem: Planeta s dinosaury
Neporazitelný II
Sni svůj krátký sen 2
Twisted Love
1993 Experiment Philadelphia 2
Hříchy vášně
Černá hvězda
1992 Astrální faktor - Znovu předvolba 976
Crisis in the Kremlin
Osudová chyba
1990 Sorority House Massacre II
Souboj se smrtí
Vášeň a sex
1989 Lords of the Deep
Transylvania Twist

TV seriály

2017 Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Whitehall (E07)
Operace Davenport (E04)
Leland Bray (E01)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
Broken (S08E15)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
Perennials (S08E11)
The Wheels on the Bus... (S08E08)
The Good Earth (S08E05)
další epizody (6)
2011 Myšlenky zločince (TV seriál)
Hope (S07E08)
From Childhood's Hour (S07E05)
Proof (S07E02)
další epizody (7)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Dvacet pět let až doživotí (S06E11)
Odraz tužeb (S06E08)
Útočiště (S06E05)
další epizody (8)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
V lepší společnosti (S05E10)
Fanynka až za hrob (S05E07)
Vyděrač (S05E01)
další epizody (7)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Svůdce (S04E09)
Na trati (S04E05)
Minimální ztráta (S04E03)
další epizody (5)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Prvorozenstvím (S03E11)
Lucky (S03E08)
Sedm sekund (S03E05)
další epizody (8)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Poučné lekce (S02E10)
North Mammon (S02E07)
Psychodrama (S02E04)
další epizody (8)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Znovu se nesplést (S01E03)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Wasteland (TV seriál)
1998 Síť (TV seriál)
1996 L.A. Firefighters (TV seriál)
1993 Ultraman: The Ultimate Hero (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace