foto

Maciej Karpinski

  • nar. 21.11.1950 (67 let)
    Varšava, Mazowieckie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2002 Miss mokrego podkoszulka (TV film)
2001 Portret podwójny
1999 Dluh
1998 Złote runo
1991 Koniec gry
1983 Klakier
Planeta krawiec
1981 Osamělá žena (TV film)
1979 Terrarium (TV film)
1977 Konkurs na život

Producentská filmografie

Filmy

2007 Naděje
2005 Kavárna na rozcestí

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace