foto

François Descraques

  • nar. 10.2.1985 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Dark Stories (TV film)

TV seriály

2016 Dead Landes (TV seriál)
2015 Rock Macabre (TV seriál)
2012 Les Opérateurs (TV seriál)
2009 Le visiteur du futur (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Les dissociés

TV seriály

2016 Dead Landes (TV seriál)
2015 La Théorie des Balls (TV seriál)
2010 J'ai jamais su dire non (TV seriál)
2009 Le Hard Corner (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Dark Stories (TV film)

TV seriály

2015 Le Tour du Bagel (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Les 4 ans de Nolife (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky