foto

John Snyder

  • nar. 1950
    Boston, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Love Sick Diaries
2008 Kite Liberator
2004 Ghost in the Shell 2: Innocence
2003 Paříž
The Box
2001 Kovboj Bebop: Lovec odměn
2000 Battle Royale
Mezzo Forte
1999 BitterSweet
Jimmy Zip
1996 Likvidátor
1995 Ghost in the Shell
Panter
Polda na melouchu
Tokyo Mafia
1994 Padlí andělé
1993 Double Deception (TV film)
Hazardní hra
Čódžikú seiki Orguss 02
1992 Jízda života
Narušitelé (TV film)
1991 Kidó senši Gundam 0083: Stardust Memory
1989 Edge, The (TV film)
Forced March
K-9, můj přítel se studeným čumákem
Obhájce pravdy
1988 Akira
Police Story: Burnout (TV film)
1987 Drsňáci netančí
Křídla Honnêamise
1986 Joey
Krokodýl Dundee
Nemilosrdně
Sid a Nancy
1985 Hard Choices
1983 Bez šance
1982 Kidó senši Gundam III: Meguriai sora hen
1981 Tattoo
We're Fighting Back (TV film)
1979 Lupin sansei: Cagliostro no širo
Warriors
1973 Panda a malá panda
1972 Panda a malá panda

TV seriály

2012 Sword Art Online (TV seriál)
2010 Ikkitósen: Xtreme Xecutor (TV seriál)
2007 Seirei no moribito (TV seriál)
2006 Ergo Proxy (TV seriál)
Higuraši no naku koro ni (TV seriál)
2005 Gun x Sword (TV seriál)
Kamiču! (TV seriál)
2004 Hikari to mizu no Daphne (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Posel klamů (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
2003 Avenger (TV seriál)
Gungrave (TV seriál)
Ikkitōsen (TV seriál)
Mahó šódžo tai Arusu (TV seriál)
R.O.D: The TV (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó: Ningjo no mori (TV seriál)
2002 Heat Guy J (TV seriál)
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
1999 The Big O (TV seriál)
1998 Air America (TV seriál)
Seihó bukjó Outlaw Star (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Lawless (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Pointman (TV seriál)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Všemi nezbytnými prostředky (S01E13)
Lovec duší (S01E03)
1993 Johnny Bago (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Dokonalá společnost (S05E13)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
Unsub (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Nepřítel (S03E07)
1988 Sonny Spoon (TV seriál)
1987 Vietnam War Story (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Golden Triangle: Part 1 (S01E13)
1984 Hokuto no ken (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1981 Love, Sidney (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace