foto

Stephen Smallwood

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2008 Summerhill (TV film)
2005 Útěk z Colditzu (TV film)
2001 Anybody's Nightmare (TV film)
1986 What's Happening to Me?

TV seriály

2018 Patrick Melrose (TV seriál)
Nakonec (E05)
Mateřské mléko (E04)
Jistá naděje (E03)
další epizody (5)
2017 The Good Karma Hospital (TV seriál)
2016 Beowulf: Návrat do Shieldlandu (TV seriál)
2013 Ripper Street (TV seriál)
Our Betrayal: Part 2 (S02E08)
A Stronger Loving World (S02E06)
Threads of Silk and Gold (S02E05)
další epizody (7)
2012 Ripper Street (TV seriál)
What Use Our Work? (S01E08)
A Man of My Company (S01E07)
Tournament of Shadows (S01E06)
další epizody (8)
2011 Tajemství projektu Sparticle (TV seriál)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
2009 Den trifidů (TV seriál)
2006 Eleventh Hour (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
1999 Zvláštní oddělení (TV seriál)
1998 The Ambassador (TV seriál)
1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1992 The Blackheath Poisonings (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky