foto

Declan Croghan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Taggart: Krvavý sport (TV film)

TV seriály

2012 Ripper Street (TV seriál)
The King Came Calling (S01E03)
2011 The Body Farm (TV seriál)
2004 Murder Prevention (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1991 Parnell & the Englishwoman (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace