foto

Tanis Parenteau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Landlocked
2016 Stuck at Home
The Wretched One
2015 And We Wait
2013 November Lies

TV seriály

2020 FBI: Most Wanted (TV seriál)
Ghosts (E07)
2019 Miliardy (TV seriál)
Fight Night (S04E08)
2014 Domek z karet (TV seriál)
20. kapitola (S02E07)
2006 Hank William's First Nation (TV seriál)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2016 Full Frontal with Samantha Bee (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky