foto

Swetlana Schönfeld

  • nar. 9.9.1951 (68 let)
    region Kolyma, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Und der Zukunft zugewandt
2017 Ein Schnupfen hätte auch gereicht (TV film)
Lotta a splněná přání (TV film)
2016 Jak napálit banku
2015 Eins ist nicht von dir (TV film)
Vorsicht vor Leuten (TV film)
2014 Die letzten Millionen (TV film)
2012 Tatort - Kinderland (TV film)
2011 Tatort - Nasse Sachen (TV film)
2010 Tatort - Absturz (TV film)
Tatort - Heimwärts (TV film)
Tatort - Schön ist anders (TV film)
2009 Místo činu - Falešný život (TV film)
Místo činu - Černý Petr (TV film)
2008 Místo činu - Neúplatný (TV film)
Místo činu - Ničí dítě (TV film)
Místo činu - Trest smrti (TV film)
2006 Inga Lindström: Dívka z majáku (TV film)
2005 Polizeiruf 110 - Vergewaltigt (TV film)
2004 Das Blaue Wunder (TV film)
2003 Místo činu - Rej čarodějnic (TV film)
2002 Holky při tom nepláčou
K čertu s tebou, sestřičko (TV film)
2001 Julie's Geist
1999 Ich habe nein gesagt (TV film)
1998 Abgehauen (TV film)
1997 Flammen im Paradies
Leben in Angst (TV film)
1996 Tatort - Buntes Wasser (TV film)
1995 Alles außer Mord - Tödlicher Irrtum (TV film)
Herberge für einen Frühling (TV film)
Operation Medusa (TV film)
Polizeiruf 110 - Alte Freunde (TV film)
1993 Bombe tickt, Die (TV film)
Polizeiruf 110 - Blue Dream - Tod im Regen (TV film)
Schlusschor (TV film)
1992 Land hinter dem Regenbogen, Das
Landschaft mit Dornen (TV film)
1990 Kein Wort von Einsamkeit (TV film)
1989 Die gestundete Zeit (TV film)
1988 Polizeiruf 110 - Eifersucht (TV film)
1986 Aus dem bürgerlichen Heldenleben: Die Hose (TV film)
Bärchens Weihnachtsüberraschung (TV film)
1985 Hälfte des Lebens
Unternehmen Geigenkasten
1984 Bärchen sucht den Weihnachtsmann (TV film)
Der Mexikaner Felipe Rivera (TV film)
Kaskade rückwärts
1982 Melanie van der Straaten (TV film)
Sonjas Rapport
1981 Nora S. (TV film)
1979 Bärchens Traum (TV film)
Die Birke da oben (TV film)
Rache des Kapitäns Mitchell, Die (TV film)
1978 Caballero in geborgtem Frack (TV film)
Sabine Wulff
1977 Bärchens neue Abenteuer (TV film)
Dantons Tod (TV film)
Julie odvedle (TV film)
1976 Bärchens wundersame Reise (TV film)
Ein altes Modell (TV film)
Tisch und Bett (TV film)
1975 Damals in Sevilla
Pirat mit Hindernissen (TV film)
1974 Punane viiul

TV seriály

2019 Bonusfamilie (TV seriál)
Frau Jordan stellt gleich (TV seriál)
2017 Das Institut, Oase des Scheiterns (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Tod und Liebe (E69)
2016 Der letzte Cowboy (TV seriál)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Das Nashorn (S11E21)
2010 Lotta & … (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Heimlichkeiten (S10E32)
2005 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Superzahl: Mord (E06)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Rodina doktora Kleista (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Blick nach vorn (S07E04)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Tödliches Schweigen (E26)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Versöhnung (S04E06)
2000 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Blattschuss (E18)
1999 Sturmzeit (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Die Kids von Berlin (TV seriál)
Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1990 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Robert und seine Schwestern (E134)
1988 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Billig zu verkaufen (E121)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Die Unsichtbaren - Wir wollen leben

Divadelní záznam

1990 Die Übergangsgesellschaft (divadelní záznam)
1984 Ein Sommernachtstraum (divadelní záznam)
1980 Nachtasyl (divadelní záznam)
1977 Die Letzten (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky