foto

Ariane Ascaride

  • nar. 10.10.1954 (64 let)
    Marseille, Bouches-du-Rhône, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Isabelle
2017 La Villa
2016 Détour aux sources
2015 Une histoire de fou
2014 Au fil d'Ariane
Dědicové
L'amour ne pardonne pas
La trilogie marseillaise: César
2013 C'est pas de l'amour (TV film)
Fanny
Une autre vie
2011 Něžnost
Sněhy Kilimandžára
Umění milovat
2010 Fracture (TV film)
George a Fanchette (TV film)
Roses à crédit
2009 Armáda zločinu
Ježek
2008 Lady Jane
2007 Année suivante, L'
2006 Voyage en Arménie, Le
Změna bydliště
2005 Code 68
Imposture
Miss Montigny
2004 Brodeuses
Mon père est ingénieur
Thé d'Ania, Le
2003 Ventre de Juliette, Le
2002 Lulu
Marie-Jo et ses 2 amours
Můj skutečný život v Rouenu
2000 Félixova dobrodružství
Nag la bombe
Ville est tranquille, La
À l'attaque!
1999 De mère inconnue (TV film)
Mauvaises fréquentations
Nadia et les hippopotames
Paddy
1998 Le serpent a mangé la grenouille
Retiens la nuit (TV film)
À la place du coeur
1997 Marius et Jeannette
Na druhé straně moře
1996 Calino Maneige
1995 À la vie, à la mort!
1993 L'Argent fait le bonheur
1990 Ami Giono: Jofroi de la Maussan, L' (TV film)
Ami Giono: Onorato, L' (TV film)
Coupeur d'eau, Le
1989 Dieu vomit les tièdes
1985 Ki lo sa?
Rouge midi
1983 Vive la sociale!
1982 L'apprentissage de la ville (TV film)
1981 Dernier été
1980 Retour à Marseille
À vendre
1978 Barbouillé ou la mort gaie, Le
1977 La Communion solennelle
1976 Antoine Vitez s'amuse avec Claudel et Brecht

TV seriály

2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)
1982 Mozart (TV seriál)

Dokumentární

2003 Il était une fois... (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2009 Histoires de vies (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 La grande librairie (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1997 Le cercle du cinéma (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace