foto

Claude Scasso

  • nar. 19.4.1962 (57 let)
    Saint-Denis, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Pan chůva (TV film)
2010 Vieilles canailles (TV film)
2008 Záležitost rodiny
2004 La nourrice (TV film) - původní scénář
Pinocchio 3000

TV seriály

2019 Caïn (TV seriál)
Les Origines (2/2) (S07E02)
Les Origines (1/2) (S07E01)
2018 Caïn (TV seriál)
Fantôme du passé (S06E10)
Jardin secret (S06E03)
Témoin aveugle (S06E01)
2017 Transferts (TV seriál)
Caïn (TV seriál)
Western (S05E07)
Révision partie 2 (S05E06)
Révision partie 1 (S05E05)
2016 Caïn (TV seriál)
La traversée (S04E10)
Infiltrée (2/2) (S04E06)
Infiltrée (1/2) (S04E05)
2015 Caïn (TV seriál)
Le fils de Caïn - partie 2 (S03E08)
Le fils de Caïn (S03E07)
Réalités (S03E02)
další epizody (4)
2014 Caïn (TV seriál)
Mauvais garçon (S02E06)
L'île (S02E05)
Ornella (S02E02)
další epizody (4)
2011 Sherlock Jak: Detektiv v zoo (TV seriál)
2006 Les tricheurs (TV seriál)
Tombé du ciel (TV seriál)
2004 Elodie Bradford (TV seriál)
2001 Cedric (TV seriál)
2000 Kong (TV seriál)
1999 Manatea, les perles du Pacifique (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Coupable idéal (S04E04)
1998 Bulva meloun (TV seriál)
1997 Princezna Sissi (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1985 Outrage aux moeurs
1984 Dortoir des grandes

TV seriály

2017 Transferts (TV seriál)
2014 Caïn (TV seriál)
Suicide (S02E01)
2004 Elodie Bradford (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace