foto

Jennifer Holmes

  • nar. 23.8.1955 (65 let)
    Seekonk, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Life on the Edge
1985 Misfits of Science (TV film)
1984 Samson a Delilah (TV film)
1983 Dcera svého otce (TV film)
Thursday's Child (TV film)
1982 Raw Force
1980 $5.20 an Hour Dream, The (TV film)
1979 The Demon

TV seriály

1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
K.I.T.T. versus K.A.A.R. (S03E05)
1982 Newhart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky