foto

Rich Hall

  • nar. 10.6.1954 (64 let)
    Alexandria, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 10 O'Clock Live
Velká vánoční jízda
2006 The Lives of the Saints
2005 Comic Aid (TV film)
1987 Penězománie
1986 Rich Hall's Vanishing America
Ztřeštěné léto
1985 Policejní akademie 2

TV seriály

2015 Cockroaches (TV seriál)
Drunk History (TV seriál)
Thunderbirds Are Go! (TV seriál)
2013 Just for Laughs: All-Access (TV seriál)
2010 Edinburgh Comedy Fest Live (TV seriál)
2006 Cattle Drive (TV seriál)
2003 Guess Who's Coming to Dinner? (TV seriál)
2001 Stop! Kung Fu! (TV seriál)
1998 11 O'Clock Show, The (TV seriál)
1997 Ruby (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)
1989 Správná modrá (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Stroj na lásku (S04E14)
1988 Příšery (TV seriál)
1982 Not Necessarily the News (TV seriál) - herec, a.z.

Dokumentární

2015 Very British Problems (TV seriál)
2011 QI Genesis (TV film)
2003 Imagine (TV seriál)

TV pořady

2016 Bad Language (TV pořad)
2012 8 Out of 10 Cats Does Countdown (TV pořad)
2010 Stand Up for the Week (TV pořad) - herec, a.z.
2008 What The Dickens? (TV pořad)
2007 Would I Lie to You? (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
Spicks and Specks (TV pořad)
2004 Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
2003 QI (TV pořad)
2002 Just for Laughs (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
The Glass House (TV pořad)
1998 Panel, The (TV pořad)
1996 Good News Week (TV pořad)
Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
Saturday Live (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad) - herec, a.z.
1987 The Wil Shriner Show (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1980 Fridays (TV pořad)
1978 Top Gear (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 10 O'Clock Live
1986 Rich Hall's Vanishing America

TV seriály

2006 Cattle Drive (TV seriál)
1982 No Soap, Radio (TV seriál)
Not Necessarily the News (TV seriál)

TV pořady

2010 Stand Up for the Week (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1980 Fridays (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace