foto

Wojciech Skibiński

  • nar. 23.7.1959 (60 let)
    Krzeszowice, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Zrnko pravdy
2012 Být jako Kazimierz Deyna
Jsi bůh
Štvanice
2010 Święty interes
1994 Śmierć jak kromka chleba
1986 Tanie pieniadze

TV seriály

2019 Zakochani po uszy (TV seriál)
Komisarz Alex (TV seriál)
Jesteś moją córką (S12E07)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Gra w zielone (E12)
Duchy przeszłości (E10)
Ślepy los (E09)
Ślad (TV seriál)
Episode 21 (S01E21)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Wreszcie razem (S03E11)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Produkt regionalny (E03)
Na noże (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (9)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S06E04)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 31 (S03E31)
Epizoda 16 (S03E16)
Epizoda 11 (S03E11)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Feralne zdjęcie (S02E03)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
2010 Ratownicy (TV seriál)
2009 Majka (TV seriál)
2008 Doręczyciel (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky