foto

Arkadiusz Smoleński

  • nar. 4.1.1984 (37 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Botoks
2013 Kanadyjskie sukienki
Ostatnie piętro
2010 Święty interes
2008 Ego

TV seriály

2021 Komisarz Mama (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2020 W rytmie serca (TV seriál)
Co z oczu, to z serca (S06E10)
Portret podwójny (S06E08)
Kryzys nasz powszedni (S06E07)
další epizody (8)
2019 39 i pół tygodnia (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Zawsze warto (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (7)
Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 4 (E04)
W rytmie serca (TV seriál)
Rodzinne tajemnice (S05E12)
Grzechy przeszłości (S05E10)
Miłość ci wszystko wybaczy (S05E07)
další epizody (6)
2018 Botoks (TV seriál)
Sumienie (E04)
Zbrodnia (E02)
Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Oslněni světlem (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Powołanie (S20E13)
Hipisi (S19E01)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Koniec. Początek (S20E33)
2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Kwestia zaufania (S10E03)
2016 Strażacy (TV seriál)
Zanim będzie za późno (S02E03)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
2014 BarON24 (TV seriál)
Ja, Baron (E26)
Impreza (E22)
Ślimak (E06)
Sama słodycz (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Lekarze (TV seriál)
Zawsze przy Tobie (S04E04)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
2012 Wszystko przed nami (TV seriál)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
2011 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Czas honoru (TV seriál)
Znak Rosenfarba (S04E07)
2010 Ratownicy (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Koledzy (S12E07)
2000 M jak miłość (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky