foto

Maria Winiarska

  • nar. 19.4.1951 (69 let)
    Skierniewice, Lódzkie, Polsko

Herecká filmografie

Filmy

2013 Kanadyjskie sukienki
2010 Święty interes
1985 Milosc z listy przebojów
1981 Maskot
1975 Moja wojna - moja milosc

TV seriály

2016 Druga szansa (TV seriál)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
2010 Prosto w serce (TV seriál)
2008 39 i pół (TV seriál)
2006 Hela w opałach (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)

Galerie (10)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky