foto

Lola Naymark

  • nar. 5.4.1987 (32 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gloria Mundi
2015 Au nom du fils (TV film)
Une histoire de fou
2014 Au fil d'Ariane
Variações de Casanova
2013 Déferlantes, Les (TV film)
2012 Ma bonne étoile
2011 Celle que j'attendais (TV film)
Faux coupable (TV film)
2009 Armáda zločinu
Dans tes bras
Jako špatná vzpomínka (TV film)
2007 Divine Émilie (TV film)
Promeneuse d'oiseaux, La (TV film)
2006 Mademoiselle Gigi (TV film)
2004 Brodeuses
2003 Můj učitel Ibrahim
2001 Colère du diable, La (TV film)
1998 Riches, belles, etc.
1997 Un coup de baguette magique (TV film)

TV seriály

2019 Alice Neversová (TV seriál)
Pour elle (S24E09)
2017 Yes I Do (TV seriál)
2016 Trepalium (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2011 Collection donne de la voi(e)x, La (TV seriál)
1996 Nouvelle tribu, La (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky