foto

Erzsi Pásztor

  • nar. 24.9.1936 (83 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Szerencsés Dickens
2015 Mancs
2008 9 és 1/2 randi
2007 Buhera mátrix
S.O.S. szerelem!
2004 Parkélet
2001 Americká rapsodie
1999 Közel a szerelemhez
1995 A párduc és a gödölye (TV film)
1992 Milá Emo, drahá Bětko
1991 Tiszazug (TV film)
1990 Cikász és a halló pálmák (TV film)
1989 A legényanya
A trónörökös (TV film)
Iskolakerülők
Oktogon (TV film)
1988 Egy lepecsételt lakás (TV film)
1987 Dada (TV film)
Lena: My 100 Children (TV film)
Malom a pokolban
Szeleburdi vakáció
1986 Máz (TV film)
1985 Egy kicsit én, egy kicsit te
Ember és árnyék (TV film)
Gyerekrablás a Palánk utcában
Hudba života
Rafinált bünösök (TV film)
Tichá radosť
1984 A nők iskolája (TV film)
Györgyike, drága gyermek (TV film)
Hivatalnok urak (TV film)
Mrňousek a nezbedníci (TV film)
Vereség (TV film)
Yerma
1983 Buborékok (TV film)
Erdő (TV film)
1982 Csata a hóban (TV film)
Haláltánc (TV film)
Rohanj velem!
1981 A hátvéd halála és feltámadása (TV film)
Halál a pénztárban (TV film)
Otpusk za svoj sčjot (TV film)
Rang és mód (TV film)
Rest Miska (TV film)
1980 A nagy ékszerész (TV film)
Ezer év (TV film)
Vasárnapi szülök
1979 Drága jótevőnk (TV film)
Gombó kinn van (TV film)
Használt koporsó (TV film)
Každou středu
Mese habbal
Věra Angiová
1978 Hřebčinec
K.O.
Naftalin (TV film)
1977 A kard
Naponta két vonat (TV film)
Pókfoci
Čert bije svou ženu
1976 A kenguru
Fantómovy dukáty
1975 Auto
1974 Aranyborjú (TV film)
Ficzek úr (TV film)
Vteřiny úzkosti
1973 Hasičská ulice 25
Hranice lásky
Lányarcok tükörben
1972 Emberrablás magyar módra
Forró vizet a kopaszra!
Lányarcok tükörben
Szerelem jutányos áron (TV film)
1971 A vasrács (TV film)
Reménykedők
1970 Konec psychologa
Krebsz, az isten
1969 Sziget a szárazföldön
1964 Özvegy menyasszonyok
1963 Předposlední člověk
Tücsök
1962 Csudapest
1960 Rómeó, Júlia és a sötétség (TV film)
1959 Kard és kocka
Szombattól hétfőig
Vzhůru po šikmé ploše

TV seriály

2015 Munkaügyek (TV seriál)
A blamázs (S05E06)
2003 Szeress most! (TV seriál)
Irány a Balaton (S01E01)
2000 Színház az egész... (TV seriál)
1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország 1848-1849 (E02)
Ausztria-Magyarország 1838-1847 (E01)
1980 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A holtak nem beszélnek (S03E03)
1976 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Azon az éjszakán... (S02E02)
1974 Szép maszkok (TV seriál)
A Z. utcai postarablás hiteles története (E05)
A helyettes, avagy a méltatlanul elfeledett első magyar pokoljáró históriája (E02)
Tvrďáček a bramborový nos (TV seriál)
A tettes lépre megy (E03)
1964 A Tenkes kapitánya (TV seriál)
Csattan az ostor (E13)
Fogságban (E11)

Dokumentární

2018 A sándorgyuri

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky