foto

Rufus Hound

  • nar. 6.3.1979 (39 let)
    Chertsey, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pocta Shakespearovi (divadelní záznam)
2015 Scottish Mussel
2014 Our Gay Wedding: The Musical (TV film)
2012 Wedding Video, The
2011 Big Fat Gypsy Gangster

TV seriály

2015 Cucumber (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Drunk History (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Žena, která žila (S09E06)
2012 Pro strach naděláno (TV seriál)
2010 Carpool (TV seriál)
Hounded (TV seriál)
2009 You Have Been Watching (TV seriál)

Dokumentární

2013 Science of Doctor Who, The (TV film)

TV pořady

2015 Mel & Sue (TV pořad)
2011 Alexander Armstrong's Big Ask (TV pořad)
2008 All Star Mr & Mrs (TV pořad)
Argumental (TV pořad)
Celebrity Juice (TV pořad)
Only Connect (TV pořad)
2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
Would I Lie to You? (TV pořad)
2006 3 Minute Wonder (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
The Apprentice (TV pořad)
2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
Xtra Factor, The (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad) - herec, a.z.
1988 This Morning (TV pořad)
1982 Countdown (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace