foto

Noriko Sengoku

  • nar. 29.4.1922
    Tokio, Japonsko
  • zem. 27.12.2012 (90 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Rōringu
2004 Dr. Koto's Clinic Special (TV film)
2003 Fukumimi
Shôwa kayô daizenshû
Time Limit (TV film)
2002 Out
2001 Hotoke
1995 Harukana jidai no kaidan o
Otoko wa curai jo: Toradžiró kurenai no hana
1992 Okoge
1989 Roppongi banana boys
1987 Haikara-san ga tóru
1986 Bokuno onna ni teodasuna
1982 Surónin makaritóru: Akacuki no šitó (TV film)
1981 Nerawareta gakuen
1977 Totsuzen arashi no youni
1973 Nora inu
1969 Ai no kizuna
Mōjū
1968 Haruranman
Kitahodaka zeššó
1967 Bakušó jaró: Daidžiken
1966 Ojome ni oide
1965 Ankokugai zenmecu sakusen
Útok z neznáma
1964 Amai ase
Danči: Nanacu no taizai
Haikei sôri daijin sama
Ken
Kwaidan
Narazumono
Otokogirai
1963 Crazy sakusen: Kutabare! Musekinin
Norainu sakusen
1962 Ankokugai no kiba
Džisei džišin
1961 Ankokugai gekimecu meirei
Big Wave, The
Gen to fudómjó'ó
Taidoki: Watašitači wa tenši džanai
1959 Kodama wa jondeiru
1958 Džigoku no gozen nidži
Džokjó ičidai
1957 Júnagi
Kottaisan yori: Nyotai wa kanashiku
Nikui mono
Njotai hakanašiku
Tókjó da jo okkasan
1956 Aru jo futatabi
Džošú to tomo ni
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no júreisen
Tarao Bannai: Senricu no nanakamen
1955 Keisacu nikki
Seirjúgai no musume
Ukigumo
Žiji ve strachu
1954 Icuko to sono haha
Kiri no Kodžiró dainihen: Madžucu jódžucu
Kjokubadan no maó
Sedm samurajů
1953 Edokko hangan
Kin-san torimonočó: Nazo no ningjóši
1952 Haru no sasajaki
Joidore kašu
Kjósai džidai
Muteki
Santó džújaku
Ši no mači o nogarete
Život milostnice Oharu
1951 Aišú no joru
Idiot
Musašino fudžin
Nakinureta ningjó
Nessa no bjakuran
Santa monogatari
1950 Džoi no šinsacušicu
Munakata šimai
Satsujinsha no kao
Skandál
1949 Gokumon-to
Gokumondžima
Ju no mači no elegy
Mlčenlivý souboj
Toulavý pes
1948 Opilý anděl

TV seriály

2003 Dr. Koto - Shinryoujo (TV seriál)

Dokumentární

1986 Umi to dokuyaku

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace