foto

Katja Kirchen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Bierleichen. Ein Paschakrimi (TV film)
2016 Die Kinder meines Bruders (TV film)
Hubert und Staller - Unter Wölfen (TV film)
Kommissar Pascha (TV film)
Schweinskopf al dente
2015 Begierde - Mord im Zeichen des Zen (TV film)
Veterinář vyšetřuje: Stará kletba (TV film)
2014 Brezeln für den Pott (TV film)
Milované sestry
Unterwegs mit Elsa (TV film)
2013 Dampfnudelblues
Familie inklusive (TV film)
2012 Manche mögen's glücklich (TV film)
Milchgeld. Ein Kluftingerkrimi (TV film)
Zwei übern Berg (TV film)
Špiónka (TV film)
2011 A přesto milujeme (TV film)
Die Schäferin (TV film)
Eine Halbe Ewigkeit (TV film)
Für immer 30 (TV film)
Für immer daheim (TV film)
Neue Chance zum Glück (TV film)
V nejlepších letech (TV film)
Von Mäusen und Lügen (TV film)
2010 Der Schwarzwaldhof - Alte Wunden (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Forellenquintett (TV film)
Eine Sennerin zum Verlieben (TV film)
Pozdravy z Amsterodamu (TV film)
2009 Nichts als Ärger mit den Männern (TV film)
Was glücklich macht (TV film)
Woran dein Herz hängt (TV film)
Zamilovaný doktor (TV film)
2008 Ein Ferienhaus auf Ibiza (TV film)
Ein Ferienhaus in Marrakesch (TV film)
Ein Ferienhaus in Schottland (TV film)
Schokolade für den Chef (TV film)
2007 Der Zauber des Regenbogens (TV film)
Die großen und die kleinen Wünsche - Amors Pfeile (TV film)
Die großen und die kleinen Wünsche - David gegen Goliath (TV film)
Ein unverbesserlicher Dickkopf (TV film)
Grüß Gott, Herr Anwalt (TV film)
Von Müttern und Töchtern (TV film)
2006 Naše chůva je milionář (TV film)
2005 Emilia - Familienbande (TV film)
Když tě potká láska (TV film)
Liebe hat Vorfahrt (TV film)
Moje sestra a já (TV film)

TV seriály

2008 Dědička hotelu (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace