foto

Livia Matthes

  • nar. 1990
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Charlieho andílci
2018 Mute
Penthesilea (studentský film)
Tatort - Zeit der Frösche (TV film)
2017 Bezbožní
Shattered (studentský film)
Strassenkaiser
2016 Begierde - Jäger in der Nacht (TV film)
Schweinskopf al dente
2015 Chůvák
J. Kessels
2014 Auch das noch!
2013 Zurück auf Ende
2012 Buscando a Eimish

TV seriály

2020 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Urvertrauen (S09E08)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der letzte Beat (S11E23)
2019 My jsme Vlna (TV seriál)
2018 Die Protokollantin (TV seriál)
2017 X-company (TV seriál)
Památka (S03E10)
Palba do vlastních řad (S03E09)
Pomsta (S03E08)
další epizody (10)
Kriminalista (TV seriál)
Dívka ve stínu (S12E05)
2016 Osmý smysl (TV seriál)
Happy F*cking New Year (S02E01)
X-company (TV seriál)
19. srpna (S02E10)
Řezník a šroub (S02E09)
Vlast (S02E08)
další epizody (8)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Ausgebremst (S07E12)
SOKO Wismar (TV seriál)
Zusammen ist man weniger allein (S14E12)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Linie 131 (S15E16)
Kobra 11 (TV seriál)
Jízda o život (S21E06)
2015 X-company (TV seriál)
Do jámy lvové (S01E08)
Spolčení s ďáblem (S01E05)
Smrtící polibek (S01E03)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Náš člověk v Damašku (S05E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky