foto

Livia Matthes

  • nar. 1990
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wir sind die Welle
2018 Mute
Tatort - Zeit der Frösche (TV film)
2017 Bezbožní
Shattered (studentský film)
Strassenkaiser
2016 Begierde - Jäger in der Nacht (TV film)
Schweinskopf al dente
2015 Chůvák
J. Kessels
2014 Auch das noch!
2013 Zurück auf Ende
2012 Buscando a Eimish

TV seriály

2018 Die Protokollantin (TV seriál)
2017 X-company (TV seriál)
Památka (S03E10)
Palba do vlastních řad (S03E09)
Pomsta (S03E08)
další epizody (10)
Kriminalista (TV seriál)
Dívka ve stínu (S12E05)
2016 Osmý smysl (TV seriál)
Happy F*cking New Year (S02E01)
X-company (TV seriál)
19. srpna (S02E10)
Řezník a šroub (S02E09)
Vlast (S02E08)
další epizody (8)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Linie 131 (S15E16)
Kobra 11 (TV seriál)
Jízda o život (S21E06)
2015 X-company (TV seriál)
Do jámy lvové (S01E08)
Spolčení s ďáblem (S01E05)
Smrtící polibek (S01E03)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Náš člověk v Damašku (S05E11)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky