foto

Claire Rankin

  • nar. 23.1.1971 (49 let)
    Prince Edward Island, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Root of the Problem
2018 A Daughter's Revenge (TV film)
Seven in Heaven
2017 Deadly Secrets by the Lake (TV film)
Velká hra
2016 Deadly Daughters (TV film)
Journey Back to Christmas (TV film)
Výměna (TV film)
2008 Zmije útočí (TV film)
2007 Bude naše
2005 The Aviary
2002 John Q.
2000 Beach Boys (TV film)
1999 Tvář na zabití (TV film)
1998 In Quiet Night
1996 87. revír: Sníh (TV film)
A Brother's Promise: The Dan Jansen Story (TV film)
Dinner Along the Amazon (TV film)
Nepřípustný nátlak (TV film)
Uloupená srdce
Waiting for Michelangelo
Úniková klauzule (TV film)
1994 Detektiv Janek: Dům smrti (TV film)
Touha smrti V

TV seriály

2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Ready (S01E02)
Výkupné (TV seriál)
The Return (S01E01)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Zde je moudrost (E08)
Černý kostel (E07)
Quantico (TV seriál)
Fast (S01E19)
Darebák (TV seriál)
How to Treat Us (S03E19)
Close to Heaven (S03E18)
The Wheelbarrow (S03E17)
Kravaťáci (TV seriál)
Accounts Payable (S06E02)
2015 Good Witch (TV seriál)
Hemlock Grove (TV seriál)
Todos Santos (S03E07)
2014 Saving Hope (TV seriál)
The Other Side of Midnight (S03E09)
2013 Zločinná mysl (TV seriál)
The Hold Out (S02E05)
Nikita (TV seriál)
Canceled (S04E06)
Bubble (S04E05)
2011 Dr. House (TV seriál)
Pamatuj si to (S07E12)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
2009 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a kletba voodoo (S08E07)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Dvojník (S04E04)
2006 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Ozvěny (S03E12)
Michael (S02E18)
2005 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Duet (S02E04)
Dar (S01E17)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Školní sraz po létech (S06E17)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Příběh lásky (S01E15)
Ally McBealová (TV seriál)
Chceš si zatančit? (S03E19)
Krajní meze (TV seriál)
Pozorovatel (S06E06)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Alice (S06E05)
1998 Emily of New Moon (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Lithie (S04E17)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
McNeil and Pray (S05E11)
1997 Náměsíčníci (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Picture Windows (TV seriál)
Průvodní jevy (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky