foto

Anna Englert

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 Letní slunovrat
2012 Den žen
2009 Handlarz cudów
Červená a bílá
2006 Chaos
2004 Ono

TV seriály

2011 Aida (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Červená a bílá

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace