foto

Jarosław Bajdowski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Eastern
Skrytá hra
2017 Panický záchvat
2016 Prostý příběh o vraždě
2015 Podivné nebe
2013 Papusza
2009 Červená a bílá

TV seriály

2019 Chyłka - Kasacja (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (4)
2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Nielegalni (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (5)
2016 Artyści (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2012 Aida (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2006 My Baby (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky