foto

David Marsais

  • nar. 4.4.1984 (34 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vezmeš si mě, kámo?
2016 La Folle Histoire de Max et Léon
2015 Les dissociés
Léto All Exclusive
2014 Babysitting
Frantíci
Gazely
2013 9 mois ferme
Le vivant-mort
2012 Paříž-Manhattan

TV seriály

2013 Roll Shaker (TV seriál)
2012 La dernière série avant la fin du monde (TV seriál)
2011 Bref (TV seriál)
2010 La Folle Histoire du Palmashow (TV seriál)
Touche pas à mon poste! (TV seriál)
2009 Scènes de ménages (TV seriál)
2008 Hero Corp (TV seriál)

TV pořady

2016 Quotidien (TV pořad)
2011 Le Golden Show (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2000 L'invité (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace