foto

Peter Breitmayer

  • nar. 29.5.1965 (54 let)
    Arcadia, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dobrodružství dokonalého chlapce
2017 McDick
2016 Fantastická zvířata a kde je najít
Nobody Walks in L.A.
2015 Smosh: The Movie
2013 Coffee, Kill Boss
2011 Šéfové na zabití
2009 G. I. Joe
Seriózní muž
2008 Výměna
2007 Okamžik zlomu
2005 Finty Dicka a Jane
2001 Suckers
1996 Rolničky, kam se podíváš
1991 Tak už dost, Frede!
1990 Návrat neznámého (TV film)
1989 Chyť si mě!

TV seriály

2019 Why Women Kill (TV seriál)
I Was Just Wondering What Makes Dames Like You So Deadly (E09)
2018 Love Daily (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Bat Out of Heck (S09E19)
2017 I'm Sorry (TV seriál)
Acts of Service (S01E05)
2014 Fargo (TV seriál)
Buridan's Ass (S01E06)
Eating the Blame (S01E04)
A Muddy Road (S01E03)
další epizody (4)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Objížďka (S10E16)
2012 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Smolný den (S01E15)
Průměrňákovi (TV seriál)
Druhé dějství (S04E03)
Žalování (S03E23)
Chirurgové (TV seriál)
Dívka beze jména (S08E20)
2011 Průměrňákovi (TV seriál)
Super neděle (S02E13)
2010 Průměrňákovi (TV seriál)
Návrat do školy (S02E01)
Starostlivá máma (S01E21)
Dům plný zábavy (S01E18)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Čeho se nejvíc bojíte? (S07E06)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Díkůvzdání (S01E08)
Vchodové dveře (S01E06)
Výlet (S01E04)
další epizody (6)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Tak rychle, jak to jde (S04E23)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Hra o všechno (S09E24)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Za věrné služby (S01E07)
The Game (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Sladká svoboda (S02E04)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kde je kouř, tam je i oheň (S02E17)
Úsměv (S02E15)
2005 Closer (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
First... Do No Harm (E05)
Dva z Queensu (TV seriál)
Like Hell (S08E04)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Podvodníci z Montecita (S02E02)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Proměny (S05E08)
Čarodějky (TV seriál)
Démon v sobě (S07E03)
2002 Still Standing (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)

Dokumentární

2017 Think and Grow Rich: The Legacy
2016 Documentary Now! (TV seriál)
Parker Gail's Location Is Everything (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky