foto

Jonathan Del Arco

  • nar. 7.3.1966 (52 let)
    Uruguay
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 True Rights
1992 Králové mamba
1989 Cesta domů

TV seriály

2018 Closer: Nové případy (TV seriál)
Za každou cenu 4/4 (S06E13)
2017 Closer: Nové případy (TV seriál)
Konspirační teorie 4/4 (S06E09)
Konspirační teorie 2/4 (S06E07)
Konspirační teorie 1/4 (S06E06)
další epizody (12)
2016 Closer: Nové případy (TV seriál)
Vina (S05E12)
Masakr u soudu (S05E11)
Odvykačka (S05E08)
další epizody (11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Falešná hra (S14E06)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Trest smrti (S04E18)
Najděte Kaylu Weberovou (S04E17)
Místo seskoku (S04E15)
další epizody (14)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Ukázka důvěry (S03E16)
Řetězová reakce (S03E15)
Zkouška ohněm (S03E14)
další epizody (15)
2013 The Crazy Ones (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Se vším všudy (S02E14)
Návnada (S02E13)
Jed na přání (S02E12)
další epizody (10)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Podvádět se nevyplácí (S01E09)
Zamítnuto pro podjatost (S01E08)
Ostudná hra (S01E07)
další epizody (6)
This American Housewife (TV seriál)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Seznamte se s neznámou (S02E07)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Pouť (S06E09)
2005 Closer (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Všichni jsou zatracení blázni (S01E13)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S04E23)
2004 D.A., The (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Antonia Ramos (S01E12)
Sophia Lopez II (S01E09)
Sofia Lopez (S01E04)
2002 American Dreams (TV seriál)
První pondělí (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Prázdnota (S07E14)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Pearl (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál) - herec, a.z.
Vpád 2/2 (S07E01)
Vpád 1/2 (S06E26) - a.z.
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Já Borg (S05E23)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
True Colors (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)

Dokumentární

2007 Brotherhood 2.0 (TV seriál) - a.z.

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace