foto

Ron Selmour

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Grim Sleeper, The
2011 Sucker Punch
2010 TRON: Legacy 3D
2009 2012
2008 Impuls
Za mřížemi (TV film)
2007 Klub vyděračů
Přehlížený
Ve jménu krále
2006 Černé Vánoce
Elita armády
Peklo z hlubin Země (TV film)
Vezmi mě zpátky
2005 After Tomorrow
Fighting the Odds: The Marilyn Gambrell Story (TV film)
2004 Blade: Trinity
Klub zneuctěných (TV film)
Laboratoř smrti (TV film)
Meltdown (TV film)
Riddick: Kronika temna
2003 Mužská záležitost
Šílený rande
1st to Die (TV film)
2002 Diggin' Up 'Bones'
Fade to Black
Sniper
2001 Bones
Freddyho úlet
Children of the Corn: Revelation
Náhle obnažená
2000 G-Saviour (TV film)
Mlčící střelec
Protection
Ulice bez lásky (TV film)
1999 Little Boy Blues

TV seriály

2016 iZombie (TV seriál)
The Whopper (S02E13)
2015 Minority Report (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
Final Hour (S04E06)
The Desperate Hours (S04E05)
Lovci duchů (TV seriál)
O Brother, Where Art Thou? (S11E09)
2014 Klondike (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Slib (S02E15)
2013 Rogue Files: Reparation (TV seriál)
Rudá vdova (TV seriál)
Witches of East End (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Tři duchové (S02E09)
Stát vs. Queenová (S02E07)
Liga Assasinů (S02E05)
2010 Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2009 Caprica (TV seriál)
2008 Svatyně (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Totožnost (S05E18)
2007 Fallen (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Dobytí Bastily (S01E03)
Collector, The (TV seriál)
Human Cargo (TV seriál)
Královská nemocnice (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
Strange Frequency (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1999 Krutá říše (TV seriál)
Strange World (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
In Arcadia Ego (S02E18)
1996 Viper (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace