foto

Ron Selmour

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Grim Sleeper, The
2011 Sucker Punch
2010 TRON: Legacy 3D
2009 2012
2008 Impuls
Za mřížemi (TV film)
2007 Klub vyděračů
Přehlížený
Ve jménu krále
2006 Elita armády
Peklo z hlubin Země (TV film)
Vezmi mě zpátky
Černé Vánoce
2005 After Tomorrow
Fighting the Odds: The Marilyn Gambrell Story (TV film)
2004 Blade: Trinity
Klub zneuctěných (TV film)
Laboratoř smrti (TV film)
Meltdown (TV film)
Riddick: Kronika temna
2003 1st to Die (TV film)
Mužská záležitost
Šílený rande
2002 Diggin' Up 'Bones'
Fade to Black
Sniper
2001 Bones
Children of the Corn: Revelation
Freddyho úlet
Náhle obnažená
2000 G-Saviour (TV film)
Mlčící střelec
Protection
Ulice bez lásky (TV film)
1999 Little Boy Blues

TV seriály

2018 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Hell No, Dolly! (S04E07)
2016 iZombie (TV seriál)
The Whopper (S02E13)
2015 Minority Report (TV seriál)
Americký sen (E08)
Continuum (TV seriál)
Final Hour (S04E06)
The Desperate Hours (S04E05)
Lovci duchů (TV seriál)
O Brother, Where Art Thou? (S11E09)
2014 Klondike (TV seriál)
Witches of East End (TV seriál)
The Son Also Rises (S02E02)
Arrow (TV seriál)
Slib (S02E15)
2013 Rogue Files: Reparation (TV seriál)
Rudá vdova (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Tři duchové (S02E09)
Stát vs. Queenová (S02E07)
Liga Assasinů (S02E05)
2011 Svatyně (TV seriál)
Pax Romana - Vynucený mír (S03E11)
2010 Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Ghosts in the Machine (E08)
Svatyně (TV seriál)
Ochrana (S03E02)
Kálí III (S03E01)
2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Staří a neklidní (S02E12)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Totožnost (S05E18)
Smallville (TV seriál)
Otrava (S08E03)
2007 Fallen (TV seriál)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Loď lásky (S02E10)
Smallville (TV seriál)
Svatba (S04E11)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Dobytí Bastily (S01E03)
Human Cargo (TV seriál)
Královská nemocnice (TV seriál)
The Collector (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Sanatorium (S03E09)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
Putting Out Fires (S01E02)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Strange Frequency (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1999 Krutá říše (TV seriál)
Strange World (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
In Arcadia Ego (S02E18)
Krajní meze (TV seriál)
Stvůra (S04E18)
1996 Zmije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace